Bács-Kiskun megye - óvoda, magánóvoda, egyházi óvoda, családi napközi - Óvoda Kereső

Teknősvár Magánóvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 6000
VÁROS: Kecskemét
CÍM: Magvető u. 17

Telefon: (76) 505 105
Fax: (76) 505 106
E-mail:
Webcím: /www.teknosvar.hu
BEMUTATKOZÁS: Az óvodában két, vegyes életkorú csoportban foglalkoznak magasan kvalifikált, motivált, elhivatott óvónők a gyerekekkel. A különböző csoportmunkák lehetővé teszik, hogy minden gyermek a saját tempója, érdeklődése szerint tevékenykedhessen. A mindennapos testmozgás, nevelési programunkban kiemelt szerepet tölt be, melyhez lehetőséget biztosít a korszerűen felszerelt tornaszoba, az udvaron kialakított, közlekedési eszközökkel felszerelt kresz-pálya.
A rendszeres mozgás mellett angol –német fakultatív foglalkozások teszik változatosabbá az óvodai életet. Iskola-előkészítő, fejlesztő és felzárkóztató foglalkozások biztosítják a gyermekek kiegyensúlyozott, harmonikus fejlődését, a képességek, készségek megszerzését, az alkalmazni képes tudást. Ezzel is segítve az önállóság, belső kontroll, nyitottság, rugalmasság, kreativitás, tolerancia, együttműködési készség kialakulását.
Gazdagító programjaink között szerepelnek kirándulások, kulturális programok: játékház-, színház-, bábszínház-, cirkusz-, múzeum- és könyvtárlátogatások. Az utazási lehetőséget az óvoda saját autóbusza biztosítja.