Göd ( + 15km-es vonzáskörzete) - óvoda, magánóvoda, egyházi óvoda, családi napközi - Óvoda Kereső

Csiga-Biga Magávóvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM:
VÁROS: Göd
CÍM: Pesti út 152.

Mobil: 06 70 517 5110
Webcím: www.csigabigagod.hu
BEMUTATKOZÁS: Óvodánkban  kis létszámú csoport mûködik, mert a kis létszám lehetõvé teszi a sokoldalú differenciált, fejlesztést.
Az óvodai élet tevékenységi formái mellett (mese-vers, testnevelés, ének-zene, környezet megismerés, matematikai tapasztalatok). Lehetõség van: télen korcsolyázni; zenés tornára; úszásra; játékos lábtornára (mezítláb, sok eszközzel; színházlátogatásra; kirándulásokra; szabadtéri programokra; lovakkal való ismerkedésre, lovaglásra; könyvtárlátogatásra; játékos angol foglalkozásra.


Habos Kakaó Magánóvoda - Középpontban a gyerekek!

IRÁNYÍTÓSZÁM: 1154
VÁROS: Budapest XV. kerület
CÍM: Nádastó u. 54.

Mobil: (30) 869 11 14
E-mail:
Webcím: www.haboskakao.hu
BEMUTATKOZÁS: Óvodánk Pestújhely jól megközelíthető helyén, egy családi házban található a Nádastó utca, Dalnoki Jenő utca sarkán. Hosszú ideig álmodoztunk egy óvodáról, ahol tudjuk, hogy gyermekeink biztonságos, szeretetteli környezetben játszhatnak naphosszat, finomat és egészségeset esznek, nyugodtan pihennek. Sokáig nem találtunk ilyet, így aztán úgy határoztunk: megalapítjuk a Habos Kakaó Magánóvodát. A kicsik kedvéért házon belül előadásokat szervezünk, a nagyokat állatkertbe, múzeumokba visszük. Nálunk hetente egyszer egy egész délelőttön keresztül van jelen a gyerekek mellett olyan gondozó (diplomás angol nyelvtanár), aki csak és kizárólag angolul beszél nálunk. A nagyobb gyerekeknek heti kétszer van angol foglalkozás sok mozgással, zenével. Óvodánk programjaiból: néptánc, úszás, iskolaelőkészítő-foglalkozás, kirándulás. Nálunk minden adott ahhoz, hogy vállaljuk emlékezetes születésnapi zsúrok szervezését: zene, tánc, ünnepi eszem-iszom, nagy meglepetések: bohóc, bűvész, arcfestés, Star Wars bemutató és még sok más! Szünidő alatt nyári, napközis táborokat szervezünk.


Manófalva Családi Napközi

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2600
VÁROS: Vác
CÍM: Dolmány u. 8.

Mobil: 06 70 679 0255
BEMUTATKOZÁS: Családias, nyugodt légkör, is létszámú csoportok. Francia anyanyelvű gondozó. Több éves referencia. Tanulási képességet fejlesztő foglalkozások. Iskolai, óvodai felkészítő. Gyermekrajz elemzés. Igény esetén családterápia. Segítségnyújtás a szülőknek a gyermeknevelésben. Néptánc oktatás (igény esetén). Angol nyelvoktatás (igény esetén)


Bábakalács Montessori Óvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2600
VÁROS: Vác
CÍM: Nógrádi u. 1.

Mobil: 06 70 323 2707
E-mail:
Webcím: www.babakalacsovi.hu
BEMUTATKOZÁS: Minden gyermek adottságként rendelkezik a világ megismerésének igényével, cselekvési vággyal. Óvodánkban ezt a gyermeki kíváncsiságot szeretnénk kibontakoztatni, hogy gyermekeink megtapasztalhassák a világ megismerésének örömét, az önálló gondolkodás, tevékenység útján megtett első lépések izgalmát. Montessori óvodapedagógusaink törekvése, hogy a mindennapi élet során akkor és annyi segítséget nyújtsanak, amikor és amennyire a gyermeknek szüksége van az önálló tevékenykedéshez, tanuláshoz. A kis létszámú, vegyes korosztályú csoportokban lehetőség nyílik a személyes odafigyelésre és arra, hogy a kicsik és a nagyok egymástól tanulhassanak a játék során. A gyermekek nálunk a gyakorlatban is elsajátíthatják a környzettudatos életmód legfontosabb elemeit, ezáltal épített és természetes környezetünk értékeit védő, felelősségteljesen gondolkodó és cselekvő felnőttekké válhatnak.


Gyöngyszem Magánóvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2120
VÁROS: Dunakeszi
CÍM: Radnóti Miklós utca 20.

Mobil: 06 70 675 2875
E-mail:
Webcím: www.gyongyszemovi.net/
BEMUTATKOZÁS: A Gyöngyszem Óvoda kis csoportlétszámú, vegyes korcsoportú, komplex és differenciált fejlesztést nyújtó magánóvoda. Szakképzett logopédus, fejlesztőpedagógus, szükség esetén pszichológus is részt vesz a szakmai munkában. Az óvodai gyermekorvos, védőnő és fogorvos segítő munkája mellett évente szemészeti szűrővizsgálaton is részt vesznek a gyerekek. Programunk megvalósulását garantálja a magasan kvalifikált óvodapedagógusok odafigyelő, gondoskodó szeretete, valamint a nyugodt, biztonságot nyújtó, vidám, családias hangulatú légkör. Nevelésünket folyamatnak tekintjük, melyet a szülőkkel közösen kívánunk megvalósítani. Célunk, hogy a nálunk töltött idő örömteli legyen a Gyerekeknek és Szüleiknek egyaránt.