Tárnok ( + 15km-es vonzáskörzete) - óvoda, magánóvoda, egyházi óvoda, családi napközi - Óvoda Kereső

Meseerdő Óvoda - magánóvoda - úszás - angol - gyerekjóga

IRÁNYÍTÓSZÁM: 1223
VÁROS: Budapest XXII. kerület
CÍM: Elza utca 22.

Mobil: (20) 224 55 40
E-mail:
Webcím: www.meseerdoovoda.hu
BEMUTATKOZÁS: Három éves kortól várjuk gyermekét 18 éves múlttal rendelkező óvodánkba.  Budatétény zöld részén, erdei programokkal, úszással, angol nyelvi foglalkozásokkal. zöldövezeti családi környezetben, kis létszámú csoportokkal. Óvodai nevelőmunkánkat, ha annak esszenciális erejét keressük, a szeretet pedagógiájának is nevezhetjük.  Foglalkozások: angol foglalkozás, úszás, zenei foglalkozások, gyerekjóga, kirándulás, túrázás, erdei programok .  Az épületünk 120 m2 területű családi ház nagy terasszal, játszókerttel, 20 férőhellyel. Az óvoda egy vegyes életkorú csoporttal működik. A gyerekekkel 3 óvodapedagógus és egy gyermekgondozó foglalkozik. Két óvodapedagógus fejlesztő pedagógusi végzettséggel is rendelkezik, így nyitottak vagyunk eltérő ütemben fejlődő kisgyermekek fogadására is. Az egészséges életmódra nevelés mindennapos, az összes napi tevékenységet átölelő feladat. A napi ötszöri étkezés, gyümölcs és zöldségfogyasztás a kiegyensúlyozott étrendet erősíti, segíti. Az udvaron sok gyümölcsfa található, a gyerekek még nagyobb örömmel fogyasztják el azt az almát, barackot, szőlőt, meggyet, ami az óvoda udvarán terem, és amik növekedésének ők is szemtanúi. A mindennapos mozgás prioritást élvez a gyermekek napirendjében. Időjárástól függetlenül célunk, hogy minél több időt töltsenek a szabad levegőn, természetes nagymozgásokkal, fogójátékokkal, fára-mászással. Ha jó idő van, erdei délelőttökön elégítik ki mozgásigényüket, vagy az udvaron töltik az időt. Esős, nedves időjárás esetén nagy sétát teszünk az óvoda és a környező utcák körül, ezzel is ismerkedve közvetlen környezetükkel. Heti egyszer gyermekjóga, heti kétszer pedig úszás szolgál eszközként az egészséges testmozgásra. A gyermekek természetes és legfejlesztőbb közege a játék. Fontosnak tartjuk, hogy teret adjunk a szabad játék idő keretein belül a gyermekek nagy kreativitásának kibontakozására. Teret, eszközöket és időt biztosítunk az elmélyült játékra, melyet akár egyénileg, akár csoportosan végeznek, mindig maximális örömforrás és tapasztalatszerzés. 


Rainbow Hills

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2045
VÁROS: Törökbálint
CÍM: 3.

Telefon: 06 23 332 496
Fax: 06 23 332 497
E-mail:
Webcím: www.angolovi.hu/hu
BEMUTATKOZÁS: "Rainbow Hills"-ben - a mi angolovinkban - mindannyiunk eltökélt célja,   hogy a lehető legjobb angol nyelvű képzést, oktatást biztosítsuk a hozzánk járó 2 1/2 - 7 éves gyermekek számára. Kivételes helyzetet élvezünk egy olyan környezetben, amely a fenti korosztály részére lett tervezve és kialakítva, hogy megfeleljen a mindennapi fizikai, lelki, érzelmi, illetve oktatási szükségleteknek, biztosítva, hogy ők mindannyian képességeik szerinti ütemben fejlődhessenek, és léphessenek előre.


Katica Világ Családi Napközi

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2461
VÁROS: Tárnok
CÍM: Fűzfa u. 4.

Mobil: 06 20 255 9270
E-mail:
Webcím: www.katicavilag.freewb.hu
BEMUTATKOZÁS: A Katica Világ családi napközi 1,5-5 éves korú gyermekek részére nyújt napközbeni ellátást. Célunk a gyermeki személyiség teljes kibontakoztatása az alapvető emberi és szabadságjogok tiszteletben tartásával, családias hangulatban. A családi napköziben koruknak és személyiségüknek megfelelően gondoskodunk a gyermekekről, lehetőség szerint rugalmasan alkalmazkodva a szülők kéréseihez. Családi Napközink 5 gyermek, bölcsődés és óvodás korú gyermekek gondozását, fejlesztését fogja ellátni, mindennapos jelleggel. Alkalmi pár órás gyermekfelügyeletre -gyerekzsúr igénybevételére is lesz lehetőség. Működési célunk, hogy a szolgáltatást igénybe vevő szülők számára, lehetővé tegyük, hogy gyermekük felügyeletét megoldva munkát vállalhassanak, vagy olyan képzésen vegyenek részt, amely elősegíti elhelyezkedésüket.


Dió Óvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2049
VÁROS: Diósd
CÍM: Ifjúság u. 4

Telefon: 06 (23) 381 632
Fax: 06 (23) 381 632
E-mail:
BEMUTATKOZÁS: Óvodánk a Tevékenységközpontú Óvodai Nevelési Program (TONP) alapján végzi a nevelőmunkáját a családdal közösen 3 éves kortól az iskolába lépésig. Nevelésünk célja a gyermek sokoldalú, harmonikus fejlődésének biztosítása, életkorilag a legmegfelelőbb tevékenységi forma segítségével. Feladatunk a gyermekek sokoldalú fejlesztése, képzése, amely elősegíti a megfelelő testi, erkölcsi tulajdonságok fejlődését, értelmi képességeinek és érzelmi életének fejlesztését és a képességek olyan szintre történő fejlesztése, mely az iskolai tanuláshoz, a későbbi fejlődéshez megfelelő alap lehet. A kialakított heti és napirend keretei között szervezett tevékenységek szabadon választott formában történnek: