Budapest - óvoda, magánóvoda, egyházi óvoda, családi napközi - Óvoda Kereső

Tengerszem Angol - Magyar Kétnyelvű Magánóvoda - 27 nyelv oktatása - spanyol - német nyelvoktatás - robotprogramozás - foci – tenisz – golf - jóga – lovaglás - Zugló

IRÁNYÍTÓSZÁM: 1147
VÁROS: Budapest XIV. kerület
CÍM: Lőcsei út 95.

Mobil: +36(30) 318 26 97
E-mail:
Webcím: www.tengerszemovi.hu
BEMUTATKOZÁS: „Egészséges gyermekkor, ahol a fejlesztés játékosan valósul meg”. A Városliget mellett, mintegy 1000 m2-es modern, korszerű épületben hatalmas játszóterülettel várjuk óvodánkba a 2-7 éves korú gyermekeket.
Angol - magyar kétnyelvű óvodánkban egészen a mini és kiscsoporttól kezdve játékos angol mondókák, énekek, képek bevezetésével tanítjuk az angol nyelvet. Ezután fokozatosan növeljük a nyelv jelenlétét a hétköznapi tevékenységeknél. Egyre több időt tölt a csak angol nyelven kommunikáló pedagógiai asszisztens a csoportban – nem csak a külön nyelvi foglalkozások alatt – a játékidő, a kézműves foglalkozások és a torna során is. Az angol nyelven kívül 27 nyelven tanulhatnak nálunk óvodásaink, kiemelve a spanyol és német nyelvet. Robotprogramozás foglalkozásainkat úgy alakítottuk ki, hogy a kiscsoportosok, a középső csoportosok és a felsőcsoportosok is játszva tanulnak meg különféle robotokat irányítani. Sószobánkat a gyermekek heti egy alkalommal, játékos foglalkozás (mese, diavetítés, éneklés stb.) keretében veszik igénybe. A sótéglák által leadott negatív töltésű ionok a levegő molekuláihoz tapadva eljutnak a tüdő legtávolabbi részéig, a hörgőkig. 
Foglalkozásaink: angol-magyar kétnyelvű oktatás, akár 27 nyelven nyelvoktatás, robotprogramozás, immunerősítő sóterápiás foglalkozás, balett, többféle küzdősport, foci, tenisz, golf, jóga, mozgásfejlesztő foglalkozások, tervezett szenzomotoros tréning (TSMT), sakk, zeneterápia, iskola-előkészítő foglalkozás, lovaglás és síelés. Keresse óvodánkat a Facebook -on is. Instagram: Tengerszem Óvoda Youtube csatornánkYoutube videó 


Jó Pont Oktatási Alapítvány – családi bölcsőde angol,- magyar,- és spanyol nyelvű csoportokkal - XIII. kerület

IRÁNYÍTÓSZÁM: 1139
VÁROS: Budapest XIII. kerület
CÍM: Petneházy u. 14.

Telefon: (1) 794 54 19
Mobil: (20) 7783 550
E-mail:
Webcím: www.miniovi.com
BEMUTATKOZÁS: 1-3 éves gyerekeket várunk csodaszép, minőségi játékokkal és bútorokkal felszerelt idegen- és magyar nyelvű bölcsődei csoportjainkba.
Angol- és spanyol csoportunkban az egyik nevelő kizárólag idegen nyelven beszél a gyerekekkel. Ez a módszer nagyon hatékony és a gyerekek nagyon élvezik az idegen nyelvet. Magyar nevelési nyelvű csoportunkban egy egész napot szentelünk az angol nyelvnek, nem csak foglalkozásokat.
A családi bölcsőde a legideálisabb ellátási forma. Jut elegendő figyelem, hiszen kis létszámúak a csoportok. Minden egyéni igény rugalmasan megoldható. Az egész csoport és a nevelő, pontosan úgy működik, mint egy család. Az "Anya" játszik, nevel, tanít, mondókázik a gyerekekkel, s miközben etet, pelenkáz, öltöztet és feltörli a kiborult festékes tálat, nem felejti el a legfontosabbat, SZERET!!!!
2020 tavaszán a Jó Pont Családi Bölcsőde elnyerte a Családbarát Ország Által minősített-Családbarát Szolgáltatóhely címet. Bölcsődén kívüli szolgáltatásunk: Beszédindítás, TSMT, állapotfelmérés, mozgásfejlesztés, érzékelésfejlesztő foglalkozás, spanyol játékos nyelvtanulás.
Bővebb információért látogasson el Honlapunkra, illetve Facebook oldalunkra.
---
We are waiting 1-3 years old children to our foreign and hungarian speaking nursery groups. The nursery equipped with beautiful qualitative toys and furnitures.
Our english and spanish groups one of the educators speak solely foreign language with the children. This method really effective and children really enjoy speak foreign languages,  In our hungarian groups we dedicate an entire day for learning english, not just a few lessons.
The Family Nursery is the most ideal form of provision. Our educators have enough attention for the children, because the groups are small. Every individual demand can be solved flexibly. The whole group and the edukators work like a family. The "Mother" play, educate, teach some rhymes to the kids, feed them, change their diapers, clean, but dont forget the most important: LOVE!!!
At spring 2020 Jó Pont Családi Bölcsöde (Good Point Family Nursery) won the title "Family friendly service provider". 
Our services out of the nursery: Speech therapy, TSMT(sensoromotoric movement therapy), condition survey, movement therapy, perception development therapy, playful spanish learning.
For more information check our website or Facebook page!


Ficánka Montessori Óvoda - magánóvoda - naponta angol nyelv oktatás - hetente úszás - gyermekjóga - ovifoci - színház - iskolaelőkészítő - XXIII. - XX. kerület

IRÁNYÍTÓSZÁM: 1238
VÁROS: Budapest XXIII. kerület
CÍM: Wekerle Sándor utca 15.

Mobil: (30) 241 74 67
E-mail:
Webcím: www.ficankaovoda.hu
BEMUTATKOZÁS: Ficánka Magánóvoda : „Jó ide járni” 22 éve működő magánóvodánk természetközeli környezetben Montessori módszerrel és eszközökkel (Mit jelent a Montessori módszer?)  várja kis ovisait. Foglalkozásaink:  naponta angol nyelvű foglalkozás, heti rendszerességgel úszás és vízhez szoktatás, ovifoci, gyermekjóga, logopédiai foglalkozás, néptánc, népi játékok, gyermekszínház programok, kirándulások, természetjárás, ovis művészeti tevékenységek, játékos tanulás, iskolaelőkészítő foglalkozások. Az angol foglalkozások napi rendszerességgel  angol nyelven beszélő óvópedagógus vezetésével játékos formában, énekkel, mesével történik, amely során hatékonyan tanulják ovisaink az angol nyelvet. Ezáltal heti egy alkalommal úszni visszük a gyerekeket a Lobogó utcai tanuszodába, ahol Koppány Csaba és Torday András úszómesterek vezetésével sajátíthatják el az úszás technikáját. A kicsiknek lehetőségük van a vízhez szoktatásra: játékkal, csúszdával, külön oktatóval. Gyermekjóga hetente: Mesébe ágyazva, játékos formában ismerik meg a gyerekek a különböző testtartásokat (ászanákat). A mozdulatok elnevezése is a gyerekeket körülvevő növény-és állatvilágból kerül ki. Így átvarázsolhatjuk magunkat pl. hattyúvá, tündérrózsává, tigrissé, tücsökké, fűzfává stb. Mind a mese, mind a mozgás a gyerekek mindennapi életének fontos eleme. A gyermekjóga órán a mesét és a mozgást összekapcsoljuk, és jógaelemekkel gazdagítjuk. Az egészséges táplálkozás és mozgásos tevékenységek fontos részét képezi az ovis tevékenységünknek. Szülők rólunk írták  Facebook oldal: Ficánka Óvoda  Videó megjelenés: Youtube Ficánka Óvoda : Öleléskör


A TE OVID - A sikeres ember megalapozása az óvodában kezdődik!

IRÁNYÍTÓSZÁM: 1144
VÁROS: Budapest XIV. kerület
CÍM: Kőszeg utca 21.

Mobil: 06 (70) 337 46 11
E-mail:
Webcím: www.ateovid.com
BEMUTATKOZÁS: A TE OVID közel 20- éve működik Zuglóban. A gyerekek csak úgy hívják az óvodánkat: Napsugárovi.                      
A hivatalos nevünk: Napsugár Napköziotthonos Óvoda.
A csoportjainkban 12-fős gyermeklétszámú, azonos korosztályú gyermekek vannak.
Minden gyermekcsoportban két óvodapedagógus szeretete, gondoskodása, szakmai felkészültsége teszi lehetővé gyermekek családias nevelését és oktatását.
A gyermekeket 2,5-éves kortól tudjuk fogadni.
- CSALÁDIAS, MAGÁNÓVODA  AZOKNAK, AKIKNEK FONTOS A GYERMEKÜK KIEGYENSÚLYOZOTT  FEJLŐDÉSE
- TUDTAD, HOGY AZ ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN, A GYEREKEK NEM TUDÁSA ANNAK KÖSZÖNHETŐ,
   HOGY AZ ALAPVETŐ KÉPESSÉGEIK NEM VOLTAK FEJLESZTVE AZ ÓVODÁBAN? EZÉRT,  gondot és figyelmet fordítunk a gyermekek egyéni képességeinek fejlesztésére. A tevékenységek interaktív formában, játékos, érdeklődést felkeltő és megtartó szabadon választható foglalatosság a gyermekeinknek.
- A LEGKÉPZETTEBB CSAPAT ÉS A  LEGHATÉKONYABB MÓDSZEREK
- SOK SZABADBAN LÉVŐ MOZGÁS, TÉLEN -NYÁRON!
- A LEGNAGYOBB BIZTONSÁG, A LEGÖSSZETARTÓBB KÖZÖSSÉG
- NEM GYERMEKMEGŐRZŐ, NEM JÁTSZÓHÁZ: EZ ITT EGY NAGY CSALÁD.  A LEGFONTOSABB FELADATUNK A GYERMEKED, A SZEMED FÉNYÉNEK BIZTONSÁGOS FEJLŐDÉSE, HOGY Ő IS, MINT TE, SIKERES EMBER LEGYEN.
Mottónk: A sikeres ember megalapozása, az óvodában kezdődik. - Mára már tudományosan is elfogadott, hogy a nevetés számtalan jótékony hatással van a szervezetünkre. Az érzelmi intelligencia, épp olyan fontos, ha a boldogságról, emberi kapcsolatokról, beilleszkedésről, és sikerekről van szó.  A pozitív gondolkodás és az életöröm elengedhetetlen feltételei a  mindennapi életünknek, ezért az ölelés és jókedv fontosságát szem előtt tartva végezzük mindennapi munkánkat.


Pinokkió Magánóvoda és Bölcsőde - angol-magyar kéttannyelvű óvoda - úszás - tenisz - lovaglás - judo - A szülői vélemények alapján az egyik legjobb magánóvoda Budapesten - Rózsadomb

IRÁNYÍTÓSZÁM: 1026
VÁROS: Budapest II. kerület
CÍM: Harangvirág utca 4.

Mobil: (30) 343 77 54
E-mail:
Webcím: www.pinokkioovoda.hu
BEMUTATKOZÁS: Angol-magyar kétnyelvű óvoda Budapest II. kerületében. Mindannyian a legjobbat akarjuk adni gyermekünknek, mert tudjuk, hogy gyermekkor csak egy van.
A Pinokkió Magánóvoda több, mint másfél évtizede egy exkluzívan kialakított villában várja a gyermekeket.  Az elfoglalt szülőkre gondolva reggel 7 órától 18 óráig van a nyitva tartás. A Pinokkió Magánóvoda életkor alapján külön kis-, középső- és nagy csoportban várja szeretettel a gyerekeket, de a Pinokkió Bölcsődébe már 12 hónapos kortól lehet jelentkezni. Minden csoportban egy magyarul beszélő pedagógus és egy kizárólag angolul beszélő pedagógus van a gyerekekkel folyamatosan az egész nap folyamán, továbbá a gyerekek minden nap egy magyar és egy angol nyelvű, játékosan fejlesztő óvodai foglalkozáson vesznek részt.
A legkisebbeknél a hangsúly a beszoktatáson van, ekkor a szülő is jelen van az első héten. A nagycsoportosoknál az iskolára való felkészítés kap kiemelt hangsúlyt, melynek keretében játékos feladatokon keresztül hangolódhatnak rá a számolás, írás és olvasás eljövendő elsajátítására. Cél a lehető legjobb iskolákba történő bejutás az iskolai felvételiken. A gyermekek mozgásigényét az óvoda hatalmas fűvel borított kertje, és a széles választékú sportprogramok elégítik ki (úszás, tenisz, lovaglás, judo, lovaglás, torna, ovis fitness, korcsolya).  Szülői vélemények: Pinokkió Magánóvoda   Facebook: Pinokkió Magánóvoda és Bölcsőde 


Erdőszéli Magánóvoda - Normafa - Svábhegyi Víztoronyhoz közel - erdőközeli - erdőjárás - angol - nagy tornaterem - görkorcsolya pálya - úszás - ovi foci - MA-NÓTA - sószoba - iskolaelőkészítő - 2,5 éves kortól - Svábhegy

IRÁNYÍTÓSZÁM: 1121
VÁROS: Budapest XII. kerület
CÍM: Eötvös Út 38/b

Telefon: +36 30 839 7722
E-mail:
Webcím: /www.erdoszelimaganovoda.hu/
BEMUTATKOZÁS: Magánóvodánk Budán, a Normafa szomszédságában (Svábhegyi Víztoronyhoz közel) közvetlenül az erdő mellett, saját görkorcsolyapályával, hatalmas tornateremmel, sószobával, teljesen új udvarral rendelkezik és modern belső térrel rendelkezik. Óvodánk Magyarország legrégebben, 1981 óta működő magánóvodája, amely 2021 szeptemberétől minden tekintetben megújulva sok szeretettel várja az óvodáskorú gyermekeket kis létszámú csoportokkal, magasan képzett pedagógusokkal, tiszta levegőjű, természetközeli környezetben. Foglalkozások: angol játékos foglalkozás, MA-NÓTA zenei foglalkozás,  görkorcsolya,  úszás; ovi foci ,  túrázás, erdőjáró kirándulások, iskolaelőkészítő, mozgásfejlesztés, környezettudatos magatartásra nevelés, művészeti és zenei programok, foglalkozások,  igény szerint logopédiai, fejlesztő pedagógusi foglalkozás, bábszínházi előadások, kézműveskedés.  . A mi óvodánk élményekben, érzelmekben, tevékenységekben gazdag, szeretetteljes családias légkört sugároz.  Finom, egészséges ételekkel, zöldségekkel, gyümölcsökkel tápláljuk az ovisainkat. HISZÜNK A SZABAD JÁTÉKBAN. Természetközeli elhelyezkedéséből adódóan környezettudatos teret biztosít az élménypedagógia megvalósításához. Népszerű nyári táboraink: Kis Tudósok, Felfedezők 5 napja, Régészek vagyunk,  Mesék birodalma, Erdőjáró tábor, MA-NÓTA tábor , Kézműves tábor, Süssünk-főzzünk együtt tábor.  Facebook: Erdőszéli Magánóvoda  Facebook: Erdőszéli Magánóvoda Bemutatkozó Videónk: Erdőszéli Magánóvoda 
    


Úszó Pingvin Magyar-Angol Magánóvoda - sportóvoda - úszó óvoda - mindennapi úszás oktatás – torna – vizilabda - korcsolya - Margitsziget – Hajós Alfréd Sportuszoda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 1138
VÁROS: Budapest XIII. kerület
CÍM: Margitsziget - Nemzeti Sportuszoda

Telefon: (1) 450 42 25
Mobil: (30) 940 87 27
E-mail:
Webcím: www.uszoovi.hu
BEMUTATKOZÁS: 31 éve  működő  Úszó Magánóvodánk Budapest szívében, a természetvédelmi oltalom alatt álló, gépjárműforgalom elől elzárt margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában egy kifejezetten óvodai tevékenységre átalakított és gyerekbarát módon berendezett, közel 300 m2 alapterületű helyiségben működik. Intézményünk egy egyedülálló sportóvoda, mely a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtja angol és magyar nyelven egyaránt. Az óvoda megalapítója és vezetője Kaczander Ágnes olimpikon úszóbajnok, úszó szakedző, bánásmód-pszichológus.Az Úszó Pingvin Magánóvoda sporttal kombinált nevelési programja egyedülálló az egész országban. Magánóvodánk egy szakképzett és tapasztalt pedagógus, Kaczander Ágnes (úszóedző, oktató, bánásmód-pszichológus, olimpikon úszó, örökös magyar bajnok sportoló) által 1991. évben alapított magánvállalkozás, amely 2 – 7 éves gyermekek családias légkörben, kis létszámú közösségben történő színvonalas sportos nevelésére és gondozására jött létre. Óvodánkban az oktatás angol nyelven is folyik. A magánóvoda három csoportszobával, közös helyiségekkel, saját használatú medencével, tornateremmel és megfelelő kiszolgáló helyiségekkel rendelkező ingatlan. A magánóvodánkba járó lurkók számára természetesen a helyi adottságokra építve számos játszótér is a rendelkezésükre áll. A különféle napi rendszerességgel végzett sportokba és a játékba integrált tanulással biztosítunk folyamatos és kivételes testi és szellemi fejlődést a gyermeke számára. Szakképzett óvónőink és dajkáink valamint a további technikai személyzet biztosítják a széleskörű ismeretszerzés lehetőségét az óvodai foglalkozások keretében, valamint a mindennapi úszást, a vizilabdát, a korcsolyát a tartásjavító tornát, az angol és a kézműves foglalkozásokat, illetve folyamatosan egyéb óvodán kívüli programokat, is szervezünk a gyermekeknek. Csoportjainkat rendszeresen látogatja gyermekorvos, fogorvos és a logopédiai szűrésről, heti foglalkozásokról is gondoskodunk.A gyermekeknek naponta négy, több választékos egészséges étkezést biztosítunk gyümölcsökkel, zöldségekkel, meleg ebéddel. Filozófiánk az egészségre, az egészséges életre nevelés. Ehhez segítségül hívjuk a sportokat, szakképzett pedagógusainkat, sport szakedzőinket, valamint a Margitsziget természeti környezetét. A magánóvoda egyedülálló sporttal kombinált nevelési programjára építve, a különféle sportokba és játékba integrált tanulással biztosítunk folyamatos fejlődést a gyermeke számára. Intézményünk sporttal kombinált nevelési programja egyedülálló az egész országban. Keressék óvodánkat a Facebook-on is.Tekintse meg a bemutatkozó filmjeinket: Úszó Pingvin Magánóvoda videó   Úszó Pingvin kisfilm


Budapest Montessori Óvoda – magánóvoda – játékos angol foglalkozás - úszás – kutyás terápia - jóga móka - zeneovi

IRÁNYÍTÓSZÁM: 1148
VÁROS: Budapest XIV. kerület
CÍM: Padlizsán utca 11-13.

Telefon: 06 20 9182 555
Mobil: 06 30 536 3769
E-mail:
Webcím: www.ovi-montessori.hu
BEMUTATKOZÁS: Szeretettel várjuk gyermekét 3 -7 éves korig 1996 óta Zuglóban működő Montessori óvodánkban, ha egy
természetes, szeretetteljes légkört képzelt el a családi fészekből éppen csak kipottyanó gyermeke részére! Foglalkozásaink: Játékos  angol foglalkozás, hetente úszás, fejlesztő iskolaelőkészítő, kutyaterápiás foglalkozások, gyermekjóga (jóga móka) , zeneovi, a szabadban végzett mozgás, kirándulás, kertészkedés, az állatok megfigyelése. A Montessori óvoda abszolút gyermekközpontúsága, érzelemgazdag légköre természetes és játékos formában tanítja a kicsiket a mindennapi életre, fejleszti
személyiségüket, gondolkodásukat, képességeiket. A Budapest Montessori óvoda nevelési alapelve, hogy segítsünk a kicsiknek önállóvá válni, hogy magabiztosan állják meghelyüket a nagyvilágban, értsék és szeressék önmagukat, s ezáltal befogadóvá és elfogadóvá váljanak társaikkal szemben. 
MIÉRT ÉPPEN A BUDAPEST MONTESSORI ÓVODA? Mert… Alapelvünk a gyermekbe vetett bizalom, hiszen minden kicsiben megvan a cselekvésnek és a világ megismerésének a vágya. A Montessori módszer által biztosítottá válik a gyermek adottságainak kibontakoztatása! Önálló tevékenykedéssel, saját tapasztalatain keresztül, egyéni tempójának figyelembevételével. Az óvodai élet középpontjában a gyermek és a gyermeki játék áll, melyet életkori sajátosságaikhoz és önálló fejlődésükhöz speciálisan kialakított eszközrendszer segít. Teret adunk az angol nyelv elsajátításának. Az idegen nyelv korai tanulása megkönnyíti a gyermek boldogulását a későbbiekben. Mindezt nálunk olyan pedagógusok közvetítik, akikre szeretetteljes magatartás,
empátiás csendes, halk metakommunikációval való irányítás jellemző. Hiszen a Montessori pedagógia a szeretet pedagógiája.  Facebook elérhetőségünk: Budapest Montessori Óvoda


Kuckó Magánóvoda - Zugló kertváros - angol - foci - saját műfüves focipálya - úszás - balett - judo - 14 féle sport - iskolaelőkészítő - sószoba - XIV. kerület

IRÁNYÍTÓSZÁM: 1147
VÁROS: Budapest XIV. kerület
CÍM: Kerékgyártó utca 91/b

Telefon: (30) 286 8460
Mobil: (20) 910 66 30
E-mail:
Webcím: /www.kuckomaganovoda.hu
BEMUTATKOZÁS: Kuckó Magánóvoda bemutatkozó videó   Modern, minden igényt kielégítő, 23 éve sikeresen működő magánóvodánk, Zugló kertvárosi részén, kifejezetten óvodai tevékenységre megépített és berendezett 600 m2-es + 220 m2-es + 90 m2-es új épületekkel, 7 csoportszobával, 2 tornateremmel, sószobával, mászófallal, szakköri szobákkal, összesen 1.500 m2-es, zárt, gondozott, játszótérrel felszerelt udvarral fogadja a gyermekeket 2,5 - 7 éves korig. Szakképzett óvónőink és dajkáink biztosítják a széleskörű ismeretnyújtást az óvodai foglalkozások keretében. Foglalkozásink: angol oktatás, úszás, korcsolyázás, görkorcsolyázás, ovi-foci, ovi-kézilabda, gyermekjóga, balett, showtánc, néptánc, judo, ovibringa, ügyességi labdás játékok, sakk, síoktatás, tartásjavító torna, kézműves foglalkozás, drámafoglalkozás, iskola-előkészítő foglalkozás, fejlesztő torna, valamint egyéb óvodán kívüli programok. Csoportjainkat rendszeresen látogatja védőnő és a logopédiai szűrésről is gondoskodunk. A gyermekeknek naponta négy étkezést biztosítunk, meleg ebéddel, melyet kifejezetten óvodás korú gyermekek igényeihez alakítunk. Megfelelő orvosi javallat esetén a laktóz-, a tej- a gluténézékeny és vega étrendet is biztosítani tudjuk. Céljaink: egészséges, szellemileg érett, érdeklődő, fogékony, nagy tudásvágyú, gazdag ismeretanyaggal rendelkező, kiegyensúlyozott személyiségű gyermekek nevelése. A gyermekben rejlő lehetőségek kibontakozásának elősegítése és értékközvetítés. A sikeres iskolai beilleszkedéshez szükséges testi, szociális és pszichés érettség kialakítása. Büszkék vagyunk a "Boldog Óvoda" címre.  Kuckó Magánóvoda Facebook


HAPPY KIDS Nemzetközi Óvoda és Bölcsőde – magánóvoda - angol anyanyelvű óvoda - EYFS british nemzetközi nevelési program robotika – úszás – judo – balett – foci - Szabadság-hegy - Buda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 1124
VÁROS: Budapest
CÍM: Fodor utca 36.

Telefon: (+36 1) 356 2440
E-mail:
Webcím: www.happykids.hu
BEMUTATKOZÁS: A Happy Kids nemzetközi óvoda célja, hogy több oktatási rendszerből a legjobb gyakorlatokat  ötvözze és egyensúlyba hozza a saját egyedi multikulturális tapasztalataival. Célja ezáltal, hogy  létrehozzon egy kiváló napközi ellátást és tanuló környezetet a gyermekek 18 hónapos korától 7 éves koráig. Ennek a környezetnek a megteremtéséhez céljaink között szerepelnek: Legfiatalabb diákjaink az EYFS-t követik (Early Years Foundation Stage) 4-5 éves korukig, a foglalkoztatás végéig. Diákjaink 3 éves koruktól  gyakorlat-alapú tantervvel kezdenek, nemzetközi megközelítéssel, melyet folyamatosan fejlesztünk és javítunk a fogadó ország és a multinacionális közösség kulturális meggyőződéseivel összhangban. Motivált, sokoldalú és kulturálisan gazdag  diákok fejlesztése. Megkülönböztetett  figyelmet fordítunk arra, hogy minden gyermek befogadó készségének megfelelően,  a játékon keresztül személyes sikereket érhessen el. Olyan környezet megteremtése, ahol képzett, tapasztalt személyzet fejleszti a gyerekeket, akik folyamatosan a legjobb teljesítményt nyújtják az osztályteremben. Multikulturális óvodánkban gyermeke tapasztalatot szerezhet a sokszínű világról! Délutáni foglalkozásaink: művészi gimnasztika, judo, ének, gyerekfoci, labdajátékok, művészi klub, pop/akro-tánc, robotika, sakk, balett, zenélés, zongora. Happy Kids International Kindergarten and Nursery. Curriculum: Happy Kids has an international curriculum which places great emphasis on the understanding of concepts and development of attitudes as well as the acquisition of knowledge and skills. Underlying are the beliefs that effective learning is an active, cross-disciplinary, inquiry-based process.It is the sum of all the experiences: Learning skills ,Developing concepts, Socializing with children, Establishing attitudes. Afternoon activities: Art club, Artistic Gimnastics, Ball games, Educational Chess, Football, Judo, Kindermusic, Piano, Pop/Acro dance, Robo Wunderkind, Singing, Twinkle Toes Balett. Facebook: Happy Kids Nemzetközi Óvoda és Bölcsőde    Youtube csatorna : Happy Kids Kindergarten & Nursery   Video: Happy Kids  Instagram: happykidshun


Mazsola Magánóvoda - angol nyelvoktatás - fejlesztő gyermektorna - lovaglás - ovifoci - tehetséggondozás - sóterápia - iskolaelőkészítő - Rákoskeresztúr

IRÁNYÍTÓSZÁM: 1173
VÁROS: Budapest XVII. kerület
CÍM: Összefogás u. 3.

Telefon: 06 (1) 258 55 43
Mobil: 06(30) 355 86 55
E-mail:
Webcím: www.mazsolaovi.hu
BEMUTATKOZÁS: Szeretettel várunk minden kisgyereket 2,5 éves kortól XVII. kerületi óvodánkba. A gyermekbarát épület, Budapest XVII. kerületének egyik legszebb kertvárosi részében, gondozott sorházak által körülvett zöldövezetben fekszik, távol a főúttól. A XVII. kerületben egyedülálló módon angol nyelvi előkészítő csoportokat indítunk 3 éves kortól. A tehetségígéretek feltárását és fejlesztését, így a nyelvi tehetségígéretek beazonosítását is az óvodába lépés pillanatában kezdjük meg, melyet ingerekben gazdag környezetben, játékba integrált módszerekkel szervezünk. Minden gyermek egyedi és különleges csoda, ezért nevelésünk alapelve megfelelő figyelmet fordítani személyiségük és tehetségük kibontakozására. Örökmozgó gyermekeink számára rendkívül sokrétű, kiemelkedően fejlesztő hatású sportlehetőségeket kínálunk. Foglalkozások, szolgáltatások: játékos angol nyelvoktatás, foci, fejlesztő gyermektorna, korcsolya oktatás, játékos furulyaoktatás, immunerősítő sóterápia, lovaglás, úszásoktatás, rendszeres kirándulások, kulturális programok, napi fejlesztő foglalkozások, tehetséggondozás, felzárkóztatás, egyéni bánásmód elve szerinti foglalkozás, egészséges táplálkozás, logopédiai szűrés, iskola előkészítő foglalkozások. Facebook: Mazsola Magánóvoda 


PUZZLE Óvoda, Bölcsőde és Általános Iskola – magánóvoda – magán általános iskola –magánbölcsőde- angol nyelvoktatás – úszás – judo – jóga – lovaglás - robotika – robotprogramozás

IRÁNYÍTÓSZÁM: 1112
VÁROS: Budapest XI. kerület
CÍM: Kamaraerdei út 12-14.

Telefon: +36 (20) 935 15 37
Mobil: +36 (20) 212 74 90
E-mail:
Webcím: www.suliovi.hu
BEMUTATKOZÁS: A PUZZLE Óvoda és Általános Iskola a XI. kerületben, Kamaraerdőben, zöld környezetben, felújított gyermekbarát épületben található. 2023 szeptemberétől bölcsődénkben is várjuk a gyermekeket.  Óvodánk a Kamaraerdei Ifjúsági Park hat hektáros területén működik. Ezt az egyedi környezetet és az így kapott lehetőségeket szinte minden nap kihasználjuk. A jó és egészséges levegőnek köszönhetően úgy alakítottuk ki a napirendünket, hogy naponta kétszer visszük a gyermekeket az udvarra. Foglalkozásaink, programjaink: angol nyelvoktatás, úszás, robotprogramozás, gyermekjóga, judo, lovaglás, iskola-előkészítő foglalkozás, kézműves- és bábos foglalkozás, verselés, mondókázás, hangszeres zenei foglalkozás, "zöld környezet"-nevelés, kerékpározás, úszás, labdajátékok, színházi gyermekelőadás, állatsimogató és póni farm látogatás, kirándulások, hagyományokhoz, ünnepekhez kapcsolódó programok. A gyermekek fejlődésének és életkori sajátosságának megfelelő napirenddel a már említett mozgással, kiegészítő zöldség- és gyümölcsfogyasztással segítjük elő az egészséges életmód kialakítását A hatalmas park, különböző mozgáslehetőséget biztosít számunkra. Minden évszakban megcsodálhatjuk a természet változását. Télen csúszkálhatunk, szánkózhatunk, jégvárat építhetünk és hógolyózhatunk. A többi évszak lehetőséget biztosít számunkra a különböző sportok gyakorlására: kerékpározásra, atlétikára, különböző labdajátékokra, úszásra és napfürdőzésre. Ez a többcélú külső környezet fogja össze az épületben folyó nevelőmunkát. Célunk a családokkal együttműködve vidám óvodáskort nyújtani gyermekeinknek, ahol az a fontos az egész testület számára, hogy az óvodánkba járó gyermekeknek a személyiségét harmonikusan kibontakoztassuk és érdeklődésüket tágítsuk és kielégítsük. Az óvoda - iskola átmenet megsegítésére nagy hangsúlyt fektetünk.. Az óvodát körülölelő zöld környezet nevelésünkben nagy hangsúlyt kap, mely átöleli minden tevékenységünket. Udvarunk elősegíti az állatok, növények életének megismerését, módot ad a környezet és az élővilág összefüggésének megfigyelésére. A játéknak fontos szerepe van a mindennapos tevékenységeinknél. 
Óvodánkban fontosak a hagyományok, ünnepek, évszakonkénti kirándulások, kulturális programok. Többször tartunk beszélgető köröket, ahol a gyermekek megtanulják szóban kifejezni érzelmeiket, elmesélni, hogy mi történt velük és ugyanakkor azt is megtapasztalják, hogy milyen az, amikor másokat hallgatnak meg és velük együtt örülhetnek valaminek. Óvodánk személyi és tárgyi feltétele a feladatokhoz igazodik és korszerű fejlesztő eszközökkel, játékokkal felszerelt. A nevelőmunkát szakmailag képzett gyógypedagógus, tanítónő, logopédus, óvodapedagógusok, gyógypedagógiai asszisztens és szakképzett védőnő végzi, akik mindenben együttműködnek a családokkal. Általános iskolánkról: Célunk, hogy tanulóink boldog, kiegyensúlyozott, testileg és szellemileg fejlett gyermekekké váljanak. Szeressenek iskolába járni, a sok közös élmény során egymást elfogadó, támogató közösséggé váljanak, s az együttlét örömforrás legyen számukra. Ugyanakkor megfelelő alapossággal sajátítsák el a tanulási technikákat, ismereteket, hogy későbbi céljaikat megvalósíthassák. Facebook:  Puzzle Óvoda és Általános Iskola   Youtube: Puzzle Suliovi bemutatkozó videóhttps://mail.google.com/mail/u/1?ui=2&ik=ea8b6c9c6b&attid=0.1&permmsgid=msg-f:1758350708883847572&th=1866eaa75193f994&view=att&disp=safe&realattid=f_le5kovxf0

 


Meseerdő Óvoda - magánóvoda - úszás - angol - gyerekjóga

IRÁNYÍTÓSZÁM: 1223
VÁROS: Budapest XXII. kerület
CÍM: Elza utca 22.

Mobil: (20) 224 55 40
E-mail:
Webcím: www.meseerdoovoda.hu
BEMUTATKOZÁS: Három éves kortól várjuk gyermekét 18 éves múlttal rendelkező óvodánkba.  Budatétény zöld részén, erdei programokkal, úszással, angol nyelvi foglalkozásokkal. zöldövezeti családi környezetben, kis létszámú csoportokkal. Óvodai nevelőmunkánkat, ha annak esszenciális erejét keressük, a szeretet pedagógiájának is nevezhetjük.  Foglalkozások: angol foglalkozás, úszás, zenei foglalkozások, gyerekjóga, kirándulás, túrázás, erdei programok .  Az épületünk 120 m2 területű családi ház nagy terasszal, játszókerttel, 20 férőhellyel. Az óvoda egy vegyes életkorú csoporttal működik. A gyerekekkel 3 óvodapedagógus és egy gyermekgondozó foglalkozik. Két óvodapedagógus fejlesztő pedagógusi végzettséggel is rendelkezik, így nyitottak vagyunk eltérő ütemben fejlődő kisgyermekek fogadására is. Az egészséges életmódra nevelés mindennapos, az összes napi tevékenységet átölelő feladat. A napi ötszöri étkezés, gyümölcs és zöldségfogyasztás a kiegyensúlyozott étrendet erősíti, segíti. Az udvaron sok gyümölcsfa található, a gyerekek még nagyobb örömmel fogyasztják el azt az almát, barackot, szőlőt, meggyet, ami az óvoda udvarán terem, és amik növekedésének ők is szemtanúi. A mindennapos mozgás prioritást élvez a gyermekek napirendjében. Időjárástól függetlenül célunk, hogy minél több időt töltsenek a szabad levegőn, természetes nagymozgásokkal, fogójátékokkal, fára-mászással. Ha jó idő van, erdei délelőttökön elégítik ki mozgásigényüket, vagy az udvaron töltik az időt. Esős, nedves időjárás esetén nagy sétát teszünk az óvoda és a környező utcák körül, ezzel is ismerkedve közvetlen környezetükkel. Heti egyszer gyermekjóga, heti kétszer pedig úszás szolgál eszközként az egészséges testmozgásra. A gyermekek természetes és legfejlesztőbb közege a játék. Fontosnak tartjuk, hogy teret adjunk a szabad játék idő keretein belül a gyermekek nagy kreativitásának kibontakozására. Teret, eszközöket és időt biztosítunk az elmélyült játékra, melyet akár egyénileg, akár csoportosan végeznek, mindig maximális örömforrás és tapasztalatszerzés. 


Karate Picur Családi Bölcsőde - magánbölcsőde - egészséges sok mozgással kitöltött mindennapok - nagy gyakorlattal rendelkező gondozónő segítségével – szeretetteljes légkörben - vitamindús, egészséges táplálkozással – immáron közel 20 éve!

IRÁNYÍTÓSZÁM: 1183
VÁROS: Budapest XVIII. kerület
CÍM: Korpona u. 5.

Mobil: (70) 281 78 37
E-mail:
Webcím: www.karateovoda.hu
BEMUTATKOZÁS: Karate Kölyök Családi Bölcsődénk egy 8 fős csoporttal bővült, amelynek neve Karate Picur Családi Bölcsőde. Jelenleg két bölcsődei csoporttal várjuk azokat a családokat, akik örömmel bízzák ránk 1.5 és 3 év közötti gyermeküket, hogy megfelelő alapot adjunk az óvodai élet megkezdéséhez! A jó nevelés alapja, a feltétel nélküli szeretet, az érzelmi biztonságot nyújtó, szeretetteljes családias légkör, amely a mi bölcsődénkben a beszoktatástól, az óvodába lépésig tart. Biztonságot és szeretetteljes légkört alakítunk ki a gyermekek részére, egy olyan nagycsaládot mintázva, ahol az anya állandóan jelen van, és minden gyermek számíthat rá. A lelki egészség mellett a testi egészséget is fontosnak tartjuk- ez utóbbit egészséges, vitamindús ételekkel és a gyermekek nagy mozgásigényének kielégítésével oldjuk meg. Célunk a személyiség teljes kibontakoztatása, az alapvető emberi és szabadságjogok tiszteletben tartásával családias hangulatban. Koruknak és személyiségüknek megfelelően gondoskodunk a gyermekekről, rugalmasan alkalmazkodva a szülők kéréseihez. A családi bölcsődében történő gondozás előnyei: kis csoportlétszám, amely lehetővé teszi az egyénre szabott foglalkozást; a különleges bánásmódot igénylő gyermek szükségletei jobban kielégíthetőek; a családi körülmények megkönnyítik a kisgyermek számára a szülőtől való elszakadást, előkészítik a későbbi nagyobb gyermekközösséghez való csatlakozást (pl. óvodai közösség)
 


Bukfenc Magánóvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 1202
VÁROS: Budapest XX. kerület
CÍM: Hunyadi János tér 12-14

Telefon: +36 1 285 60 61
Fax: +36 1 285 60 61
Mobil: +36 70 638 58 59
E-mail:
Webcím: www.bukfencovoda.hu
BEMUTATKOZÁS: Alapítványi óvodánk családi házas környezetben, 2000 óta működik két kis létszámú, legfeljebb 17 fős csoporttal. Miben más intézményünk? Változatos mozgáslehetőségek biztosításával törekszünk az egészséges életmód iránti igény kialakítására. Ezt segíti a 180 m2-es épületünkben található 70 m2-es fedett, padlófűtéses uszoda, ahol hatékony játékos vízhez szoktatásra és úszás tanulására egyaránt lehetőség nyílik. A gyermekeket szezonálisan lovardába visszük, ahol pónikon lovagolhatnak. Hetente tartunk játékos angol foglalkozást a kicsiknek. Hangsúlyosan kezeljük az iskolaelőkészítést. Kis csoportokban szervezve egyéni képességfejlesztésre, tehetséggondozásra és felzárkóztatásra is jut elég idő.  Igény esetén logopédus foglalkozik a fejlesztésre szoruló gyermekekkel. Óvodánk gyermekorvosa és a védőnő kéthetente látogatja a kicsiket. Intézményünk lehetőséget biztosít hitoktatásra is.  Havonta külön programokat szervezünk: pl.: bábszínház, bűvész, játékos hangszerbemutató, koncert, kirándulás, légvár, arcfestés stb. Fakultatív programjaink keretében minden gyermek talál érdeklődésének, tehetségének megfelelő programot. Ilyen tanfolyami lehetőségek óvodánkban: birkózás; karate; úszásoktatás; néptánc; balett, akrobatikus rock and roll, sakk, angol. Ovisaink az intézmény logójával ellátott pólót viselik, ezzel is erősíteni igyekszünk közösségünkben az összetartozás érzését. Családias, szeretetteljes környezetben neveljük, óvjuk a hozzánk járó gyermekeket. A beiratkozás a szabad helyek függvényében egész évben folyamatos.
Facebook oldalunk: Tovább >>
Youtube bemutatkozó videónk: Tovább >>


Mátyásföldi Fecskefészek Óvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 1165
VÁROS: Budapest XVI. kerület
CÍM: Baross Gábor u. 32-34

Telefon: (1) 403 04 04
E-mail:
Webcím: www.fecskefeszekovoda.hu
BEMUTATKOZÁS: Az Óvoda Budapest kertvárosi részében, könnyen megközelíthető helyen, Mátyásföldön helyezkedik el. Intézményünk 3 korszerű épületében összesen 23 csoport működik. Az épületeket árnyas kert, teraszok, mozgásfejlesztést segítő fából készült játékeszközök egészítik ki. A hozzánk járó gyerekek szülei társadalmi és szociális helyzetüknél fogva erősen heterogén összetételűek.
Mindhárom épületnek vannak összehangolt pedagógiai normát közvetítő kialakult értékei. Nevelési célunk a ránk bízott gyermekek harmonikus személyiségfejlesztése, mely a játékon és a mozgáson alapul. Fokozottan figyelünk gyermekeink egyéni fejlettségére, aktivitására, és biztosítjuk számukra az önálló tevékenykedés lehetőségét, mely környezetük sokoldalú megismerését segíti elő. Óvodánk a sajátos nevelési igényű gyermekek nevelésében is közreműködik, célzottan a beszédfogyatékos, a test és érzékszervi fogyatékos, a megismerő funkciók vagy viselkedés fejlődés rendellenességével küzdő gyermekek esetében.


Katica Bölcsőde Napköziotthonos Óvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 1089
VÁROS: Budapest VIII. kerület
CÍM: Vajda Péter u. 35-39

Telefon: (1) 314 01 84
Fax: (1) 314 01 84
E-mail:
Webcím: www.katicaovoda.hu
BEMUTATKOZÁS: Pedagógiai módszerek hatékony alkalmazása a különböző képességű és készségű gyermekek fejlesztésében, illetve az integrált nevelésben. Szolgáltatásaink: Logopédia; gyógytestnevelés; játékos gyermektorna; katolikus hittan; szülők klubja; ayres terápia; úszás.


Csicsergő Óvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 1077
VÁROS: Budapest VII. kerület
CÍM: Rózsa utca 32.

Telefon: (1) 322 16 86
Fax: (1) 342 83 75
E-mail:
Webcím: www.csicsergo.lapunk.hu
BEMUTATKOZÁS: Intézményünk 2003. szeptemberében nyitotta meg kapuit. Óvodánk nyolc, vegyes életkorú csoporttal működik, melyből egy logopédiai csoport. Intézményünk jól felszerelt tornateremmel rendelkezik. Az épületben lift és mozgássérült mosdó is található. Munkánkat logopédusok és fejlesztőpedagógusok segítik. Szolgáltatásaink: úszás; korcsolyázás; angol; foci; gyermektorna; néptánc; számítógépes foglalkozás.


Négy Évszak Magánóvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 1054
VÁROS: Budapest V. kerület
CÍM: Vadász u. 29 1. em. 1.

Mobil: 06 (20) 266 6475
E-mail:
Webcím: www.maganovodabelvaros.hu
BEMUTATKOZÁS: Szeretettel várunk minden kisgyereket 2,5 éves kortól az iskola előkészítőig belvárosi, V. kerületi óvodánkba! Itt minden a gyermekekért, a gyermekeknek van, hogy minden nap gazdag, szép élményekkel távozzanak az óvodából. Magas színvonal, vidám légkör, kis létszámú csoportok, játékos angol tanítás, kézműves foglalkozások, drámajáték, tartásjavító torna, úszás, logopédus szűrés, fejlesztő pedagógus, szakszerű iskola előkészítés, rendszeres kirándulások jellemzik óvodánkat. Nagy szeretettel és örömmel fogadjuk minden korosztály jelentkezését, ismerkedjenek meg pedagógusainkkal, nevelési programunkkal! Szeptembertől egy vegyes csoportot indítunk, két óvodapedagógussal, és dajkával. Előjelentkezést, beiratkozást fogadunk. Napirendünk a gyermek életkorához, fejlettségi szintjéhez, szükségleteihez, szokásaihoz, programokhoz, évszakokhoz igazodik. A napirend zavartalanságát a higiénikus környezettel, harmonikus légkörrel és esztétikus eszközökkel biztosítjuk.


Árnyas Óvoda Tagóvodája

IRÁNYÍTÓSZÁM: 1192
VÁROS: Budapest XIX. kerület
CÍM: Corvin krt. 35.

Telefon: (1) 282 94 97
Fax: (1) 282 94 97
E-mail:
Webcím: www.arnyas.kispest.hu
BEMUTATKOZÁS: Óvodánk három épületben Kispest nyugodt, csöndes, műemlékvédelmi részén, az építészetével és zöldövezeti jellegével egyedi stílust képviselő Wekerle telepen működik. Ebből fakadóan az óvodai élet szervezése nagy energiát kíván minden dolgozótól, mert kiszolgáló helyiségeink nagyon hiányosak, illetve nagyon kicsik. Tiszta levegőjű, szépséget és harmóniát árasztó környezetünk nagyban hozzájárul a kisgyermekek egészséges testi, lelki fejlődéséhez. Játékokkal felszerelt udvaraink, csoportszobáink a változatos mozgásfejlesztést szolgálják. Óvodánkban évek óta kiemelt feladatnak tekintjük az egészséges életmódra nevelést. Ezen belül gondot fordítunk a környezet megszerettetésére, ápolására, védelmére, s mindezek előtt a gyermekek életét kitöltő változatos, spontán és szervezett mozgáslehetőségek biztosítására. Egyéb szolgáltatásaink: gyermekeink számára lehetőség van az úszásoktatásra, az esztétikus mozgáskultúra megismertetését, megalapozását, a néphagyományok őrzését célozza a néptánc foglalkozás; a testtartást javító torna, a Vuk torna, a karate, az RSG, a tartáshibák prevencióját, az állóképesség fejlesztését, az edzettség javítását szolgálja; óvodásaink fantasztikus matematikai képességfejlesztésben vehetnek részt a sakk oktatás keretében. A tanfolyamvezetők az óvodavezetőségével egyeztetve rászorultság esetén ingyenességet, vagy jelentős kedvezményt biztosítanak.
Budapest - óvoda, magánóvoda, egyházi óvoda, családi napközi - Óvoda Kereső oldalszám:
- 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - »