Veresegyház ( + 15km-es vonzáskörzete) - óvoda, magánóvoda, egyházi óvoda, családi napközi - Óvoda Kereső

Picur Magánóvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2112
VÁROS: Veresegyház
CÍM: Mogyoródi u. 55.

Fax: 06 28 384 210
Mobil: 06 20 573 7800
E-mail:
Webcím: www.picurovoda.hu
BEMUTATKOZÁS: Családias légkörben, otthonos környezetben telnek mindennapjaink. Két kis létszámú (max. 10-15 fő) vegyes életkorú csoportot alakítottunk ki. Óvodánk nevelési eszközeiben megtalálható a játék, az évszakokhoz és ünnepekhez kapcsolódó mesék, versek, mondókák, dalok. A gyerekek érdeklődésére, kíváncsiságára mint életkori sajátosságra építve biztosítunk változatos tevékenységeket. Az anyanyelv fejlesztése a mindennapos mondókázással, verseléssel, meséléssel és énekléssel történik óvodánkban. Egyéni és differenciált bánásmód elvét figyelembe véve a tehetséggondozás és korrekciós fejlesztés egyaránt megvalósul. Nagy gondot fordítunk az egészséges életmódra nevelésre. Mindennap fogyasztunk gyümölcsöt, zöldséget. Nyugodt, csendes környezetben zárt kertben biztosítja a gyermekek mindennapi mozgáslehetőségét, homokozóval, csúszdával, mászófallal, hintával, ugrálóval, nyáron pancsoló medencével. Angol nyelvvel való ismerkedés játékos formában, napi szinten. 5-7 éveseknek iskola előkészítő foglalkozást tartunk logopédussal együttműködve. Kulturális programjaink között szerepelnek a színház, bábszínház látogatása a helyi Művelődés Házban, állatkerti séta, kirándulások és egyéb „felfedező utak” a helyi sajátosságoknak megfelelően. Fakultatív tevékenység: úszás a szülők igénye szerint. Az óvoda házi orvosa és védőnője rendszeresen ellenőrzi a gyerekeket. A beszédfejlődést – szükség esetén – logopédus segíti, igény szerint pszichológus is rendelkezésre áll. A szülőket rendszeresen tájékoztatjuk gyermekük fejlődéséről – személyiség lap vezetésével alátámasztva. Testvéreknek 10% kedvezményt biztosítunk.


Habos Kakaó Magánóvoda - Középpontban a gyerekek!

IRÁNYÍTÓSZÁM: 1154
VÁROS: Budapest XV. kerület
CÍM: Nádastó u. 54.

Mobil: (30) 869 11 14
E-mail:
Webcím: www.haboskakao.hu
BEMUTATKOZÁS: Óvodánk Pestújhely jól megközelíthető helyén, egy családi házban található a Nádastó utca, Dalnoki Jenő utca sarkán. Hosszú ideig álmodoztunk egy óvodáról, ahol tudjuk, hogy gyermekeink biztonságos, szeretetteli környezetben játszhatnak naphosszat, finomat és egészségeset esznek, nyugodtan pihennek. Sokáig nem találtunk ilyet, így aztán úgy határoztunk: megalapítjuk a Habos Kakaó Magánóvodát. A kicsik kedvéért házon belül előadásokat szervezünk, a nagyokat állatkertbe, múzeumokba visszük. Nálunk hetente egyszer egy egész délelőttön keresztül van jelen a gyerekek mellett olyan gondozó (diplomás angol nyelvtanár), aki csak és kizárólag angolul beszél nálunk. A nagyobb gyerekeknek heti kétszer van angol foglalkozás sok mozgással, zenével. Óvodánk programjaiból: néptánc, úszás, iskolaelőkészítő-foglalkozás, kirándulás. Nálunk minden adott ahhoz, hogy vállaljuk emlékezetes születésnapi zsúrok szervezését: zene, tánc, ünnepi eszem-iszom, nagy meglepetések: bohóc, bűvész, arcfestés, Star Wars bemutató és még sok más! Szünidő alatt nyári, napközis táborokat szervezünk.


Meseház Waldorf Óvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2011
VÁROS: Szada
CÍM: Korizmics u. 32.

Mobil: 06 20 965 2446
E-mail:
Webcím: www.szadaimesehazovi-waldorf.hu
BEMUTATKOZÁS: Waldorf Óvoda


Őrbottyán Nagyközség Napköziotthonos Óvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2162
VÁROS: Őrbottyán
CÍM: Rákóczi út. 84.

Telefon: 06 28 563 286
E-mail:
Webcím: www.orbottyaniovoda.hu/kapcsolat.html
BEMUTATKOZÁS:  Óvodánkban a nevelés tudatos személyiségformáló tevékenység. Fejlesztő hatása következetes, folyamatos  egymásra épülő tevékenységek során alakul ki. Szeretnénk, ha nevelésünk hatására önállóan, szabadon vizsgálódó, kutató, kísérletező, problémát és feladatot önállóan megoldani képes személyiségek alakulnának ki, akik helyes erkölcsi magatartást követnének.


Csiga Családi Napközi

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2146
VÁROS: Mogyoród
CÍM: Kossuth Lajos utca 22

Mobil: 06 30 663 9830
E-mail:
Webcím: www.csigacsana.ewk.hu
BEMUTATKOZÁS: Fontosnak tartjuk a gyermekek egészséges életmódra és az állatok szeretetére való nevelését, már egészen kicsi koruktól kezdve. Ennek eszközéül a sok játékot, különböző mozgásformákat választottuk a helyes és változatos, kornak megfelelő táplálkozás bemutatása, állatsimogatók látogatása és a kirándulások mellett. A Csiga Családi Napközi az a hely, ahol a gyerekek klasszikus családi  környezetben, szeretetteljes, nyugodt légkörben vannak, ahol játszva fejlődnek, ahol minden nap vidámság, sok-sok zene és móka várja őket.


Napsugár Ovi

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2161
VÁROS: Csomád
CÍM: Kossuth u. 71.

Telefon: 06 28 366 710
Fax: 06 28 366 077
Webcím: www.csomadovi.hu
BEMUTATKOZÁS: Napköziotthonos Óvoda


Fóti Római Katolikus Egyházközösség Gondviselés Óvodája

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2151
VÁROS: Fót
CÍM: Vörösmarty utca 1-4

Telefon: 06 (27) 360 154
E-mail:
Webcím: www.gondviselesovoda.hu
BEMUTATKOZÁS: Tapasztalataink és a visszajelzések azt támasztják alá, hogy a ránk bízott gyermekek – és rajtuk keresztül a családok is boldog óvodáskort éltek nálunk. Ez megerősít minket hitünkben, nevelési elképzeléseink jó úton haladásában. Tudjuk, hogy a megnövekedett feladatok nagyon leterhelik a pedagógusokat, mégis szívesen vállaljuk, hiszen a pedagógus jelentése – többek között – vezető is. Vezetőre pedig annál inkább szükség van, minél veszélyesebb, átláthatatlan terepen kell áthaladnia valakinek. Azért pedig mi pedagógusok vagyunk felelősek, hogy gyermekeink épségben, szellemileg és lelkileg felkészülve jussanak át a mai társadalom igen rögös, kiszámíthatatlan útján személyiségük kiteljesedéséig.