Győr ( + 15km-es vonzáskörzete) - óvoda, magánóvoda, egyházi óvoda, családi napközi - Óvoda Kereső

Törpike Magánóvoda - angol - német nyelvtanulás - jobb agyféltekés zenére rajzolás - lovaglás

IRÁNYÍTÓSZÁM: 9024
VÁROS: Győr
CÍM: Csokonai utca 23/b

Mobil: (20) 466 15 96; (30) 240 08 03
E-mail:
Webcím: www.torpikeovodagyor.hu
BEMUTATKOZÁS: Magánóvoda, ahol a gyermekek otthon érzik magukat!
„…a gyermekeknek két dolgot kell adnunk: gyökereket és szárnyakat.”
Óvodánk családi házas övezetben, Nádorvárosban található, ahol nyugodt légkör és kellemes hangulat várja a gyerekeket minden nap. Intézményünk egycsoportos óvoda, ahol az alacsony létszámmal erősítjük a családias légkört, hogy a gyermekek számára gondoskodó környezetet biztosítsunk. Amikor az óvodát megalapítottuk, elsődleges szempont volt, hogy egy olyan helyet teremtsünk, amely második otthonként szolgál a gyerekeknek, ahol biztonságban érzik magukat és ahol mindenki megkapja azt a figyelmet, ami a fejlődéséhez és komfortérzéséhez szükséges. Az óvodában ösztönözzük a kreativitás kibontakozását, hiszünk a korai nyelvtanulás fontosságában, a mozgáskultúra elsajátításában. A gyermekek játékos formában tanulhatnak és fejlődhetnek. Foglalkozásaink: angol és német nyelvoktatás; jobb agyféltekés zenére rajzolás; lovaglás; kreatív foglalkozások. Facebook elérhetőségünk: Törpike Óvoda Győr  TikTok: Törpike Óvoda 


Égig Érő Fa Montessori Óvoda és Bölcsőde Hálózat - magánóvoda - magánbölcsőde - angol - német nyelvoktatás anyanyelvi szinten - sószoba - korcsolyázás

IRÁNYÍTÓSZÁM: 9011
VÁROS: Győrszentiván
CÍM: Egressy Béni út 75.

Mobil: (30) 373 52 44; (20) 290 80 98
E-mail:
Webcím: www.egigerofa.hu
BEMUTATKOZÁS: Az Égig Érő Fa Montessori Óvoda és Családi Bölcsőde Hálózat 20 hetes kortól várja a gyermekeket. Intézményünk egy új környezetbarát épületben található, ahol geotermikus padlóval, falfűtés és hűtéssel rendelkezünk. Saját konyhánk van, melyben az adalékanyag-mentes ételeket helyben főzzük. Nyugodt, kiscsoportos környezetben biztonságos, gyerekbarát eszközök és berendezések, idegen nyelvű fejlesztő könyvek és játékok, tágas, világos szobák és játszóház várja a gyermekeket. Tágas körbekerített udvarunk (térköves, gumiszőnyeges és füves terület) kültéri játékokkal jól felszerelt.
Foglalkozások: Magyar/angol nyelvű kommunikáció a mindennapok élethelyzeteiben. A foglalkozásokon fele-fele arányban található anyanyelvi és idegen nyelvi foglalkozás, amely német oktatás; beszélgető kör; "Kistudós” természeti, matematikai, fizikai megfigyelések, kísérletezések. Családi bölcsődénkben a gyermekek sokoldalú fejlesztéséért és fejlődéséért a Howard Gardner-féle módszert is alkalmazzuk. Zene, tánc, ének, mozgás, képzőművészet, népművészet, barkácsolás; bábjáték, szerepjáték; sütés, főzés, környezettudatos, egészséges életmódra nevelés; kisebb-nagyobb kirándulások, felfedezőutak - a környéken, természeti és kulturális kincseink nyomában; korcsolyázás, görkorcsolyázás, ugri-bugri torna, tartásjavító torna. Egyéb szolgáltatások: angol nyelvi tábor, bébyhotel (esti és hétvégi gyermekfelügyelet), időszakos gyermekfelügyelet.
Étkeztetés: Adalékanyag-mentes, helyi étkeztetés. Minden étkezés alkalmával legalább kétfajta zöldség és/vagy gyümölcs fogyasztását kínáljuk fel. Változatos étrendünkben kevés sót és csak természetes anyagokat használunk, a cukrot, édességeket igyekszünk mellőzni. Figyelünk a bőséges vízfogyasztásra, kerülve az édes italokat. A hét egyik napján pedig a gyermekekkel együtt készítünk tízórait vagy uzsonnát.
Kétnyelvű családi bölcsődénk és óvodánk Maria Montessori szellemiségét követi, amely gazdag táptalajt ad az egyéni fejlesztésnek és a tehetséggondozásnak. Anyanyelvükön kívül igény szerint angolul vagy németül is szólunk a gyerekekhez és kísérjük végig napjukat, ezért szinte észrevétlenül sajátítják el a választott nyelv alapjait. Jól felszerelt, speciális Montessori eszközparkunk kültéri és beltéri játékelemeket is tartalmaz, amelyek segítségével az apróságok önállóan, a saját ütemükben és módjukon szerezhetnek ismereteket, fejlődhetnek. Szeretettel várjuk gyermeket családi bölcsődénkben és magánóvodánkban.
Facebook: Égig Érő Fa - angol-magyar Montessori Családi Bölcsőde Hálózat  Videó: Égig Érő Fa Montessori Óvoda 


Bóbita Óvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM:
VÁROS: Győr
CÍM: Szövetség u. 16.

Telefon: 06 96 310 439
E-mail:
Webcím: www.bobitaovi.hu/
BEMUTATKOZÁS: A Bóbita Óvoda  négy nagyméretű, világos, korszerűen felszerelt csoportszobával, öltöző és mosdóhelyiséggel rendelkezik. Nyugodt, csendes, forgalomtól elzárt, hatalmas játszóudvar található az óvoda épülete mögött. A gyermekek mozgásigényének kielégítését biztonságos, az EU szabványoknak megfelelő udvari játék segíti. Az udvar fákkal, bokrokkal, változatos domborzati viszonyokkal, sokfajta játéklehetőséget biztosít a szabadban tartózkodó gyermekek számára. Ebben a környezetben könnyű megszerettetni a gyermeket a természettel. Az épület előtt található parkosított, gondozott előkertet ünnepélyek, rendezvények során hasznosítjuk.


Bóbita Tagóvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM:
VÁROS: Győr
CÍM: Hédervári u. 6.

Telefon: 06 96 318 515
E-mail:
Webcím: www.bobitaovi.hu/az-ovoda-tortenelme
BEMUTATKOZÁS: Csendes családias zöldövezeti környezetben, az egyetem szomszédságában található a belváros és a Duna-part közelségében. Négy jól felszerelt csoportszobával, esztétikus környezetben fogadja a gyermekeket. A csoportszobákhoz mosdóhelyiségek tartoznak. Az intézmény árnyas udvarán az EU szabványoknak megfelelő, az óvodáskorú gyermekek mozgásigényének kielégítését kiválóan szolgáló játékpark található. Kellemes beszélgetések, nyugodt tevékenykedések színhelye a nagyméretű filagória.


Játék-Vár Óvoda és Bölcsőde

IRÁNYÍTÓSZÁM: 9090
VÁROS: Pannonhalma
CÍM: Szabadság tér 21.

Telefon: 06 96 554 056
E-mail:
BEMUTATKOZÁS: Változatos, óvónő által kínált játéktevékenységekkel segítjük a gyermeki személyiség sokoldalú fejlődését. A játéktevékenységekhez kapcsolunk meséket, verseket, énekeket, különböző ábrázolási technikákat, matematikai, környezeti ismereteket, jóízű beszélgetéseket. Alapot képezünk ahhoz, hogy óvodásaink felkészüljenek az iskolai életre. Vállalkozunk a magyar népi kultúra értékeinek átörökítésére, ezt kizárólag játékokba, mesékbe ötvözve valósítjuk meg. Vegyes életkorú csoportjainkban, családias légkörben neveljük a gyerekeket. Sokszínű kapcsolat alakul ki, elsajátítják a közösségi élet szabályait, biztosított az egyéni fejlődés üteme. Óvodai csoportjainkban vállaljuk a sajátos nevelési igényű gyermekek nevelését. Fejlesztésüket az óvónőkön túl gyógypedagógus és logopédus is segíti. Bölcsődei programunk szervesen kapcsolódik óvodai programunkhoz. A nevelési célok, a tevékenységi formák hasonlóak, de figyelembe vesszük az életkori sajátosságokat. A nevelők az óvodáéval egyező nevelési elképzeléseket és értékeket közvetítenek, ezzel is segítik, hogy az óvodába lépés zökkenőmentes legyen.


Csornai Napközi Otthonos Óvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 9300
VÁROS: Csorna
CÍM: Szent István tér 15.

Telefon: 96/261-632
Fax: 96/261-632
E-mail:
BEMUTATKOZÁS: Fenntartó: Csorna Város Önkormányzata


Égig Érő Fa - Never Ending Tree

IRÁNYÍTÓSZÁM: 9027
VÁROS: Győr
CÍM: Tárna u. 28.

Telefon: 06 20 290 8098
E-mail:
Webcím: www.egigerofa.hu
BEMUTATKOZÁS: Célunk: hogy testileg, szellemileg, szociálisan, egészségesen fejlett, harmonikus személyiségű, az iskolai élet megkezdéséhez szükséges fejlettségi szintet elérő boldog gyermekeket neveljünk, egyéni és életkori sajátosságukat, fejlődési ütemüket is figyelembe véve. Ehhez türelmes, szeretetteljes és támogató légkör szükséges, amelyet családi napközinkben biztosítunk. Hisszük, hogy a fogékony gyermeki lélek így tud a legjobban kiteljesedni, valamint önbizalma és önismerete is így fejlődhet legjobban. A családias környezetben a legkorszerűbb játékok és Montessori fejlesztő eszközök állnak a gyermekek rendelkezésére, amelyek segítségével önállóan, a saját ütemükben és módjukon szerezhetnek ismereteket, fejlődhetnek.


Csigabiga Palota Magánóvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 9028
VÁROS: Győr
CÍM: Gábor Áron u. 33.

Telefon: 06 70 611 4563
Mobil: 06 70 360 5090
E-mail:
Webcím: users.atw.hu/csigabigaovoda/home.html
BEMUTATKOZÁS: Óvodai nevelés során figyelembe vesszük az eltérõ életkorból és személyiségbõl fakadó képességeket és készségeket. Munkánk során építünk a gyermekek kiváncsiságára , nyitottságára , próbálunk minden feltételt biztosítani az egészséges fejlõdésükhöz. A kis létszámú csoport lehetõséget ad a felzárkoztatásra,az egyéni bánásmódra,az esetleges tanulási zavarok korrigálására,hiányosságok pótlására. Óvodai nevelés keretein belül nagy hangsúlyt fektetünk a vizuális nevelésre,szinte minden nap barkácsolunk , festünk, valamint sokféle technikával dolgozunk


Égig Érő Fa - Never Ending Tree Kétnyelvű Montessori Családi Bölcsőde Hálózat - Győr

IRÁNYÍTÓSZÁM: 9028
VÁROS: Győr
CÍM: Székely utca 7.

Mobil: (20) 290 80 98; (30) 474 53 44
E-mail:
Webcím: www.egigerofa.hu
BEMUTATKOZÁS: Az Égig Érő Fa Kétnyelvű Montessori Óvoda és Családi Bölcsőde Hálózat 20 hetes kortól várja a gyermekeket. Intézményünk egy új környezetbarát épületben található, ahol geotermikus padlóval, falfűtés és hűtéssel rendelkezünk. Saját konyhánk van, melyben az adalékanyag-mentes ételeket helyben főzzük. Nyugodt, kiscsoportos környezetben biztonságos, gyerekbarát eszközök és berendezések, idegen nyelvű fejlesztő könyvek és játékok, tágas, világos szobák és játszóház várja a gyermekeket. Tágas körbekerített udvarunk (térköves, gumiszőnyeges és füves terület) kültéri játékokkal jól felszerelt.
Foglalkozások: Magyar/angol nyelvű kommunikáció a mindennapok élethelyzeteiben. A foglalkozásokon fele-fele arányban található anyanyelvi és idegen nyelvi foglalkozás, amely német oktatás; beszélgető kör; "Kistudós” természeti, matematikai, fizikai megfigyelések, kísérletezések. Családi bölcsődénkben a gyermekek sokoldalú fejlesztéséért és fejlődéséért a Howard Gardner-féle módszert is alkalmazzuk. Zene, tánc, ének, mozgás, képzőművészet, népművészet, barkácsolás; bábjáték, szerepjáték; sütés, főzés, környezettudatos, egészséges életmódra nevelés; kisebb-nagyobb kirándulások, felfedezőutak - a környéken, természeti és kulturális kincseink nyomában; korcsolyázás, görkorcsolyázás, ugri-bugri torna, tartásjavító torna. Egyéb szolgáltatások: angol nyelvi tábor, bébyhotel (esti és hétvégi gyermekfelügyelet), időszakos gyermekfelügyelet.
Étkeztetés: Adalékanyag-mentes, helyi étkeztetés. Minden étkezés alkalmával legalább kétfajta zöldség és/vagy gyümölcs fogyasztását kínáljuk fel. Változatos étrendünkben kevés sót és csak természetes anyagokat használunk, a cukrot, édességeket igyekszünk mellőzni. Figyelünk a bőséges vízfogyasztásra, kerülve az édes italokat. A hét egyik napján pedig a gyermekekkel együtt készítünk tízórait vagy uzsonnát.
Kétnyelvű családi bölcsődénk és óvodánk Maria Montessori szellemiségét követi, amely gazdag táptalajt ad az egyéni fejlesztésnek és a tehetséggondozásnak. Anyanyelvükön kívül igény szerint angolul vagy németül is szólunk a gyerekekhez és kísérjük végig napjukat, ezért szinte észrevétlenül sajátítják el a választott nyelv alapjait. Jól felszerelt, speciális Montessori eszközparkunk kültéri és beltéri játékelemeket is tartalmaz, amelyek segítségével az apróságok önállóan, a saját ütemükben és módjukon szerezhetnek ismereteket, fejlődhetnek. Szeretettel várjuk gyermeket családi bölcsődénkben és magánóvodánkban.
Facebook: Égig Érő Fa - angol-magyar Montessori Családi Bölcsőde Hálózat