Vác ( + 15km-es vonzáskörzete) - óvoda, magánóvoda, egyházi óvoda, családi napközi - Óvoda Kereső

Bábakalács Montessori Óvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2600
VÁROS: Vác
CÍM: Nógrádi u. 1.

Mobil: 06 70 323 2707
E-mail:
Webcím: www.babakalacsovi.hu
BEMUTATKOZÁS: Minden gyermek adottságként rendelkezik a világ megismerésének igényével, cselekvési vággyal. Óvodánkban ezt a gyermeki kíváncsiságot szeretnénk kibontakoztatni, hogy gyermekeink megtapasztalhassák a világ megismerésének örömét, az önálló gondolkodás, tevékenység útján megtett első lépések izgalmát. Montessori óvodapedagógusaink törekvése, hogy a mindennapi élet során akkor és annyi segítséget nyújtsanak, amikor és amennyire a gyermeknek szüksége van az önálló tevékenykedéshez, tanuláshoz. A kis létszámú, vegyes korosztályú csoportokban lehetőség nyílik a személyes odafigyelésre és arra, hogy a kicsik és a nagyok egymástól tanulhassanak a játék során. A gyermekek nálunk a gyakorlatban is elsajátíthatják a környzettudatos életmód legfontosabb elemeit, ezáltal épített és természetes környezetünk értékeit védő, felelősségteljesen gondolkodó és cselekvő felnőttekké válhatnak.


Manófalva Családi Napközi

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2600
VÁROS: Vác
CÍM: Dolmány u. 8.

Mobil: 06 70 679 0255
BEMUTATKOZÁS: Családias, nyugodt légkör, is létszámú csoportok. Francia anyanyelvű gondozó. Több éves referencia. Tanulási képességet fejlesztő foglalkozások. Iskolai, óvodai felkészítő. Gyermekrajz elemzés. Igény esetén családterápia. Segítségnyújtás a szülőknek a gyermeknevelésben. Néptánc oktatás (igény esetén). Angol nyelvoktatás (igény esetén)


Csiga-Biga Magávóvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM:
VÁROS: Göd
CÍM: Pesti út 152.

Mobil: 06 70 517 5110
Webcím: www.csigabigagod.hu
BEMUTATKOZÁS: Óvodánkban  kis létszámú csoport mûködik, mert a kis létszám lehetõvé teszi a sokoldalú differenciált, fejlesztést.
Az óvodai élet tevékenységi formái mellett (mese-vers, testnevelés, ének-zene, környezet megismerés, matematikai tapasztalatok). Lehetõség van: télen korcsolyázni; zenés tornára; úszásra; játékos lábtornára (mezítláb, sok eszközzel; színházlátogatásra; kirándulásokra; szabadtéri programokra; lovakkal való ismerkedésre, lovaglásra; könyvtárlátogatásra; játékos angol foglalkozásra.