Piliscsaba ( + 15km-es vonzáskörzete) - óvoda, magánóvoda, egyházi óvoda, családi napközi - Óvoda Kereső

Hétszínvirág Óvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2081
VÁROS: Piliscsaba
CÍM: Levente utca 13.

Telefon: 06 26 375-134
E-mail:
Webcím: www.hetszinviragovoda.mindenkilapja.hu
BEMUTATKOZÁS: Intézményünk  két udvarrésszel, három csoportszobával egy családi ház jellegű épületben található. Gyermeklétszámunk 47 főre tervezett, a gyakorlatban viszont 60-64 gyermeket fogadunk, amely számunkra a szülők elismerését is jelzi az itt folyó színvonalas pedagógiai munkáról. Óvodai nevelésünk gyermekközpontú, s ennek megfelelően differenciáltan segítjük a gyermekek személyiségfejlődését, egyéni képességeik kibontakoztatását, az életkori és egyéni sajátosságok, valamint az eltérő érési - fejlődési ütem figyelembevételével. Kiemelt feladatként nagy hangsúlyt fektetünk a kommunikációs (anyanyelvi) és zenei nevelésre.


Szent László Óvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2081
VÁROS: Piliscsaba
CÍM: Szent László király út 93

Telefon: 06 26 375-116
E-mail:
Webcím: www.szentlaszloovoda.hu/
BEMUTATKOZÁS: Óvodai nevelésünk alapja a keresztény értékek közvetítésével a hitre való nevelés, a hagyományok, a magyarságtudat erősítése. Keresztény értékeket közvetítő, szeretetteljes, a családokkal együttműködő nevelésünkkel igyekszünk mintát, értékrendet mutatni, megőrizve hagyományainkat, hogy mindig „lámpás” lehessünk környezetünkben.


MESE Óvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2083
VÁROS: Solymár
CÍM: Kápolna u. 9.

Telefon: 06 26 362 687
Mobil: 06 30 350 8303
E-mail:
Webcím: www.meseovoda.hu
BEMUTATKOZÁS: Olimpiai és Világbajnok  sportolók alapították a Mozgás Egészség Sport Együtt /M.E.S.E Alapítványt. Azzal a céllal, hogy az óvodás korú gyermekek egészséges életmódra nevelését segítsék, biztosítsák a mozgásban gazdag életformát és  a  korosztállyal megszerettessék a mozgást, a sportolást. A kiemelten közhasznú alapítvány fenntartásában Óvodánk 1999-ben kezdte meg működését . Valljuk, hogy a gyermeki személyiség legoptimálisabb fejlődéséhez a mozgásra, az egészségre, a sportra, együtt van szükség. -Mozgás Egészség Sport Együtt/ MESE Óvoda.