Üröm ( + 15km-es vonzáskörzete) - óvoda, magánóvoda, egyházi óvoda, családi napközi - Óvoda Kereső

Tipegő Családi Napközi - Fehér Kereszt Családi Napközi Hálózat

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2096
VÁROS: Üröm
CÍM: Doktor u. 34. Fsz. 1.

Telefon: 06 26 350 290
Mobil: 70 3175 354
E-mail:
BEMUTATKOZÁS: Az egyesület hét családi napköziből álló hálózatának tagja. A felvétel a napközibe folyamatos.


Csodavilág Gyermekbirodalom Magánóvoda és Magánbölcsőde - angol - magyar kétnyelvű óvoda és bölcsőde - úszás - TSMT torna - zenés ovitorna - judo - 5 hónapos kortól - 7 évesig - Óbuda Testvérhegy

IRÁNYÍTÓSZÁM: 1037
VÁROS: Budapest III. kerület
CÍM: Kapaszkodó utca 15.

Mobil: (20) 956 99 79; (20) 931 52 24
E-mail:
Webcím: www.csodavilagovi.hu
BEMUTATKOZÁS: Magánóvodánk egész évben nyitva tart! Nálunk nincs őszi, tavaszi, nyári szünet, síszünet, mindössze karácsony és újév között, illetve nyáron az augusztus 20-i ünneppel egybekötve tartunk zárva pár napot.
Csodavilágunk Óbuda frekventált területén, a Testvérhegy lankáin található. A családi házból exkluzívan átalakított és felújított óvoda és bölcsőde. Hatalmas kerttel rendelkezünk az erdő alatt. Óvodánk kétnyelvű, ami azt jelenti, hogy a gyerekekkel egyszerre egy magyar és egy angolul kiválóan beszélő óvónő foglalkozik 8,5 órában minden nap. Pedagógusaink munkáját folyamatosan logopédus, gyermekorvos, fejlesztőpedagógus segíti. Családias környezetben, közel azonos életkorú, kis létszámú gyerekcsapattal (maximum 15 fő) segítjük elő a gyerekek közösségi életének fejlődését. Célunk az, hogy gyermeke otthon érezze magát nálunk! Tetteinkkel, cselekedeteinkkel törekszünk a kölcsönös bizalom kialakítására, és ezzel a biztonságot nyújtó környezet megteremtésére.
Programjaink: úszás; tenisz; síelés; lovaglás; torna; görkori oktatás, zenés ovitorna. Fakultatív programok: balett; furulya; gyermekjóga, judo, TSMT torna; foci, néptánc oktatás. Magánbölcsődénkbe a gyerekeket 5 hónapos kortól 3 éves korig várjuk, ahonnan automatikusan ovis csoportunkba mehet tovább a gyermek, ha a szülő szeretné. Lehetőség van félnapra, vagy egész napra itt hagyni a gyermekeket, vagy heti 2-3 alkalommal is, de ez esetben is rendszeresen, lehetőleg ugyanazokon a napokon. A gyerekek heti rendszerességgel tornáznak, játékosan ismerkednek az angol nyelvvel, és kreativitásukat is fejlesztjük különböző kézműves dolgokkal (gyurmázás, festés, rajzolás stb.). Ezen kívül kiemelten fontosnak tartjuk a gyerekek egészségét, melynek érdekében intézményünkben sószobát hoztunk létre, mely elősegíti az alsó- és felső légúti betegségek megelőzését, valamint a krupp, asztma, allergia tüneteinek enyhítését.
Állandó gyerekeink részére „bébihotel” szolgáltatást nyújtunk, amely lehetőséget biztosít arra, hogy a gyermekeket éjszaka is felügyeletünkre bízzák, vagy akár egy nyaralás idejét nálunk töltsék.
Facebook: Csodavilág Gyerekbirodalom Magánóvoda és bölcsőde 


Nyitnikék Óvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2011
VÁROS: Budakalász
CÍM: Pomázi út 3

Telefon: 06 (26) 340-258
E-mail:
Webcím: www.nyitnikekovoda.hu
BEMUTATKOZÁS: Szolgáltatásaink:
Német nemzetiségi nyelvoktatás
Hittanoktatás
Zeneovi


MESE Óvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2083
VÁROS: Solymár
CÍM: Kápolna u. 9.

Telefon: 06 26 362 687
Mobil: 06 30 350 8303
E-mail:
Webcím: www.meseovoda.hu
BEMUTATKOZÁS: Olimpiai és Világbajnok  sportolók alapították a Mozgás Egészség Sport Együtt /M.E.S.E Alapítványt. Azzal a céllal, hogy az óvodás korú gyermekek egészséges életmódra nevelését segítsék, biztosítsák a mozgásban gazdag életformát és  a  korosztállyal megszerettessék a mozgást, a sportolást. A kiemelten közhasznú alapítvány fenntartásában Óvodánk 1999-ben kezdte meg működését . Valljuk, hogy a gyermeki személyiség legoptimálisabb fejlődéséhez a mozgásra, az egészségre, a sportra, együtt van szükség. -Mozgás Egészség Sport Együtt/ MESE Óvoda.


Mackó-Kuckó Mozgásfejlesztő Óvoda és Bölcsőde

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2013
VÁROS: Pomáz
CÍM: Mártírok útja 22.

E-mail:
Webcím: www.mackokuckoovoda.hu
BEMUTATKOZÁS: Óvodánk a Mozgásműveltség fejlesztő óvodai nevelési program, valamint Bölcsődénk életkorhoz igazodó Bölcsődei szakmai program alapján végzi nevelőmunkáját. Nevelési elveink alapja, hogy minden kisgyermek egyedi és különálló személyiség, amiből adódóan egyéni bánásmódot és saját fejlődési ütemének megfelelő differenciált fejlesztést igényel. Továbbá célunk az, hogy a gyermekek fokról fokra magasabb fejlettségi szintre jussanak, elérve végül azt a szintet, amely optimális kiindulópontja az iskolakezdésnek. A Mackó-Kuckó Mozgásfejlesztő Óvoda és Bölcsőde ezeknek
az igényeknek a kielégítését szakértő, türelmes és tapasztalt gondozónők és óvónők segítségével valósítja meg.