Jász-Nagykun-Szolnok megye - óvoda, magánóvoda, egyházi óvoda, családi napközi - Óvoda Kereső

HUNCIMANCI CSALÁDI NAPKÖZI ÉS FEJLESZTŐ KÖZPONT

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2760
VÁROS: Nagykáta
CÍM: Czuczor Gergely u. 16.

Mobil: 06 20 253 0532
E-mail:
Webcím: www.huncimanci.hu
BEMUTATKOZÁS: Családi napközink sokéves szakmai gyakorlattal rendelkező szakképzett fejlesztő óvodapedagógussal, tanítóval, gondozónővel várja az olyan 2-14 éves korú gyermekeket, akik szívesen töltenék hétköznapjaik egy részét egy városi zajtól mentes, csendes, nyugodt utcában, a központtól 500 m-re fekvő kertes családi házban, ahol a gyermekek életkorának megfelelő berendezés, játékkészlet, kerti játszótér és legfőképpen szerető, biztonságot nyújtó, családias légkör biztosítja fejlődésüket.


Egyesített Óvodai Intézmény

IRÁNYÍTÓSZÁM: 4150
VÁROS: Püspökladány
CÍM: Bajcsy Zs. u. 8.

Telefon: 06 54 451 152
E-mail:
Webcím: www.http://ovodapuspokladany.hu
BEMUTATKOZÁS: Óvodánk elhivatott, jól képzett, folyamatosan fejlődő szakemberei a családdal együttműködve, a családi nevelést kiegészítve segítik a gyermekek fejlődését. Külső és belső továbbképzések eredményeképpen a dolgozóink szakmaszeretete szakmai tudással is párosul. Nevelőtestületünk fogékony a pedagógiai innovációkra. Az „Óvodai nevelés a művészetek eszközeivel” című  alternatív program értékeire építve működtetjük az etnikai kiegészítő programot, és az integrációs programot. Évek óta hatékonyan működtetjük a „Bátran megyek iskolába” óvoda – iskola átmeneti programunkat, karöltve városunk valamennyi általános iskolájával. Tapasztalataikat jó gyakorlatként ismerhetik az országban. Országos konferencián bizonyítottuk, hogy példa értékű ahogyan viszonyulunk a cigány gyermekek neveléséhez. Módszereink eredményeképpen minden cigány gyermek jár óvodába 3 éves korától, és sikeresen kezdik az iskolát. Az országban elsők között dolgoztuk ki az óvodáskorú tehetségígéretek gondozói rendszerét. Ennek eredményeképpen minden 5 évet betöltött óvodás gyermek részt vehet egy éven át egy 30 órás tehetséggondozó műhely tevékenységében. Alapítói vagyunk az Óvodapedagógusok Országos Tehetséggondozó Tanácsának. Munkaközösségek és művészeti csoportok működtetésével biztosítjuk dolgozóink tehetséggondozását is.


Pingvines Óvoda

IRÁNYÍTÓSZÁM: 2740
VÁROS: Abony
CÍM: Bethlen G. u. 3-5

Telefon: 06 (53) 360-132
Webcím: www.pinvinesovoda.hu
BEMUTATKOZÁS: Az óvoda feladata és alaptevékenysége: A gyermekek nevelése három éves kortól tankötelezettség kezdetéig, az óvodai élet keretén belül játékos foglalkozásokon. Alaptevékenysége, a gyermekek személyiségének és képességeik fejlesztése, közösségi életre történőfelkészítése, fejlődésének elősegítése, a felkínált tevékenységeken keresztül.